Marrëdhënia mes Filloretës dhe Mevlanit duket se s’po shkon asgjëkundi, edhe pas takimit të tyre.

Mevlani është shprehur i dyzuar mes saj dhe Efit duke i kërkuar vajzës kohë për ta njohur më tepër dhe për të vendosur.

Vajza e cila ka lënë gjithçka në Zvicër, është shprehur se ka ardhur në emision vetëm për Mevlanin.

Gjithashtu opinionisti Arjan Konomi e ka këshilluar në lidhje me mënyrën se si duhet ta trajtojë një person kur bëhet fjalë për të krijuar diçka.

Filloreta: A je në gjendje të lësh programin?

Mevlani: Po jam kur të duash ti. Jo se e kupton por kur më thua që nuk më intereson askush tjetër veç ti, unë i bëra si tip provokimi që mbylli ato rrjete sociale meqë je për mua, ajo më tha jo.

Top Channel