Takimi i Mevlanit me Efin nisi me diskutime të ashpra nga ana e kësaj të fundit, e cila ishte e bindur që ky takim do të ishte vetëm për sqarimin mes tyre.

Për mua është një takim për sqarim. Ma ke prishur qetësinë”, u shpreh Efi.

Mevlani u përpoq  të sqaronte Efin rreth debateve dhe situatave që janë krijuar midis tyre.

Do gjë prej meje”, u shpreh Efi e nervozuar.

Ty”, u përgjigj Mevlani duke treguar se vazhdon pëlqimin ndaj Efit, por ka frikë nga lëndimi.

Mevlani tha se arsyeja e vetme e distancimit të tij ka qenë paqartësia që ajo ka pasur për djemtë.

Ai shtoi se nuk mund të pëlqesh tre veta njëkohësisht duke treguar një lloj xhelozie ndaj saj.

Top Channel