Aktori Will Smith ka kërkuar ndihmë në një klinikë rehabilitimi, pas incidentit të ndodhur në ceremoninë e Oscars.

53-vjeçari ka kërkuar ndihmën e ekspertëve në një klinikë për personazhe të famshëm, për ta ndihmuar në trajtimin stresit.

Një burim tha se ishte një përpjekje në kohë për të shpëtuar karrierën dhe reputacionin e tij tani të lëkundur .

“Kjo është pa diskutim beteja e karrierës së tij”, tha burimi.

Pasi Will Smith goditi Chris Rock-un në Oscar, ka qenë në qendër të vëmendjes, duke u kthyer në meme virale në të gjithë botën.

Gjithashtu ai është bërë pjesë e salloneve të tatuazheve pasi disa thjesht nuk duan ta harrojnë atë moment. Një artisti tatuazhesh me bazë në Birmingham, Jon Arton tha se disa klientë i kërkuan që të bëjnë tatuazh momentin e goditjes së Oscars në trupin e tyre.

Will Smith është tërhequr nga Akademia e Arteve dhe Shkencave të Filmit që prej incidentit, tha ai në një deklaratë,

“Unë jap dorëheqjen nga anëtarësimi im në Akademinë e Arteve dhe Shkencave të Filmit dhe do të pranoj çdo pasojë tjetër që konsiderohet e përshtatshme’, tha ai.

Top Channel