Balerina Isida Mollaymeri ka qenë e ftuar në “Goca dhe Gra” ku ka folur për eksperiencën e saj dhe shfaqjet në “Teatrin e Operas dhe Baletit”.

Në një moment, ka marrë një koment aspak të hijshëm pasi i kanë thënë:

“Sa të jem unë këtu ti nuk do kërcesh më. Por falë publikut jam këtu. Unë kërceva në një shfaqje.”

Ndonëse deklaratë e fortë, zgjodhi të mos e tregojë personin që bëhet fjalë apo nëse është drejtues. Ndër të tjera, Graciano Tagani po fliste për “Just Dance” duke thënë se ka shumë konkurrencë dhe ndonëse janë grup i vogël të gjithë përpiqen që tu prishin punë.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel