Shoqëria e Rrushes dhe Alesjas ka pasur debate të vazhdueshme për shkak të Astritit.

Astriti ka shprehur dëshirën për të njohur Alesjan dhe kjo gjë ka nervozuar Rrushen e cila kishte pëlqim për të.

Në studion e Për’puthen u krijua një situatë e vështirë për të dyja shoqet të cilat ishin shumë të prekura.

“Nuk e ndjej se jam shoqe e keqe”, u shpreh Alesja.

Rrushja e cila u u rëndua emocionalisht nga situata e krijuar në studio tha as ajo nuk ndihej mirë nga situata e krijuar midis tyre.

Në një moment të dyja vajzat ishin shumë të prekura dhe preferuan të mos flisnin për pak çaste.

“Jam një shoqe e mire apo e keqe?”, ishte pyetja që Alesja i drejtoi Rrushes.

Rrushja preferoi të mos i përgjigjej duke anashkaluar situatën, pavarësisht këmbënguljes së Alesjas.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel