“Nuk më vini dot kushte, shkoni atje ku përkëdheleni”, Arjani dhe Laureta përplasen sërish në studio

04/04/2022 19:40

Situata agravoi edhe puntatën e sotme të Për’puthen, ku Laureta dhe opinionisti Arjan Konomi patën sërish përplasje.

Programi nisi me qëlllimin për të pasur një sqarim, por filluan të debatonin sërish.

Laureta sqaroi se situata nuk ka qenë e madhe por sërish ndihet e prekur nga fakti që Arjani vazhdon sërish i përmend të njëjtat gjëra dhe kjo gjë e prek.

Përgjigja nuk mungoi as nga ana e Arjanit i cili nuk i kurseu përgjigjet ndaj Lauretës, ndërsa theksoi se nuk janë vajzat ato të cilat vendosin se çfarë të thotë.

“Unë s’kam ardhur këtu në televizion për të gjetur dashurinë jemi në dy pozicione të ndryshme. Ju nuk më vini dot kushte. Shkoni atje ku ju përkedheleni. Nuk mund të them unë çfarë të doni ju”, u shpreh Arjani.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel