Autorja e ‘Përputhen’ Olsa Muhameti, teksa ka komentuar mbrëmjen e sotme rreth programit është shprehur se momenti më i vështirë në ‘Përputhen’ ka qenë kur Andi dhe Tea duhej të dilnin çift nga emisioni por në atë moment dolën në rrjet fotot e Beartit me Tean.

U detyruam të nxirnim një lajmërim në rrjete sociale dhe të thonim që ajo çështje do të dikutohej të hënen e ardhshme.

Orjela: Kur ka qenë momenti më i vështinë në ‘Përputhen’?

Olsa: Mendoj se edhe Bora është dakrd me mua sepse momenti më i vështirë në ‘Përputhen’ ka qenë  Andi, ku shohim në rrjet që kishin shpërthyer fotot të Teas dhe Beartit  dhe në transmetim duhej të ishte takimi i Teas dhe Andit. Por nga kjo gjë doli edhe diçka e mirë sepse sot Andi dhe Melisa janë akoma çift.

Top Channel