Në emisionin ‘Goca dhe Gra’ në Top Channel temë kryesore mbrëmjen e sotme është ‘Gruaja’ dhe se cilat janë vitet më të arta të saj.

Të gjitha gratë në studio bien dakord që pas të 40-tave femra ka një karakter më të plotësuar dhe mund ta shijojë jetën më me lehtësi së në vitet e hershme,

Rita: Jeta seksuale është më e bukur pas moshës 40-vjeç. Ndjesitë e rinisë nuk të japin kënaqësinë që i bën edhe me ndjenjë e me arsye .

Armina Mevlani: Kur është më aktive më e kompletuar jeta seksuale?

Rita: Është atëherë kur të puçet edhe ndjeshmëria edhe forca. Është shumë bukur kur i provon të gjitha. Unë mund ta them me plot gojën që ekstremiteti i lumturisë më ka ndodhur kur kam mbushur 40-vjeç.

Armina: Pas moshës 26-vjeç e kam shijuar jetën më shumë se ç’duhet në të gjitha kontekstet, edhe në shtrat.

Top Channel