Takimi i Efit me Samiun solli debate në studion e Për’puthen.

Shkaku kryesor i debatit është largimi i papritur i Mevlanit nga ajo.

Mevlani dhe Efi kanë pasur debate të shpeshta që pas vendimit të Mevlanit për t’u tërhequr nga ajo.

Të dyja palët reagonin sipas këndvështrimeve personale duke mos arritur në një përfundim dhe zgjidhje të situatës.

Mesa duket Mevlani është larguar nga Efi, por sërish ndjen pëlqim për të.

Në lidhje me këtë gjë ai vendosi të mos fliste sot duke lënë më shumë vend për dyshim.

Top Channel