E gjithë bota po solidarizohet me luftën në Ukrainë, ndërsa kësaj radhe kanë qenë artistët e “Oscars 2022” të cilët vendosën të tregojnë përkrahjen sipas mënyrës së tyre.

Fjongo dhe detaje me ngjyrat e flamurit ukrainas tërhoqën vëmendjen në tapetin e kuq.

“Oscars 2022” u zhvillua në një periudhë jo normale, gjatë një lufte në Evropë, e cila ka hyrë në muajin e dytë.

Shumë artistë në mbarë botën janë solidarizuar duke kërkuar vendosjen e paqes dhe gjetjen e një zgjidhjeje.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel