Mikela dhe Erioni kanë kaluar shumë momente të sikletshme dhe të tensionuara deri në momentin që të dy u deklaruan për njëri-tjetrin.

Tashmë ata thonë se po njihen në të gjitha aspektet dhe kanë pranuar se ndiejnë për njëri-tjetrin. Në takimin e radhës, konkurrentët zhvilluan një lojë me pyetje, ku u vunë në provë sa informacione kanë për njëri-tjetrin.

Lojën e humbi Mikela dhe dënimin e mori në studio. Një balerinë kërceu vetëm për Erionin, që tha se e shijoi momentin, ndërsa konkurrentja e kaloi këtë çast të sikletshëm me sukses.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel