Rusia përqendron forcat në lindje të Ukrainës, ushtria lokale në kundërsulm

27/03/2022 13:12

Ministria e Mbrojtjes së Mbretërisë së Bashkuar , tha në një deklaratë ditën e sotme, se Rusia po përqendron forcat në Lindje, ndërsa kundërsulmet lokale po pengojnë përparimin.

Fusha e betejës në veri të Ukrainës vijon të mbetet statike, por trupat ruse po përqendrojnë përpjekjet e tyre në rrethimin e forcave ukrainase në lindje.

Sipas përditësimit të fundit të inteligjencës, Ministria e Mbrojtjes britanike, bën me dije se kundërsulmet lokale kanë penguar përpjekjet ruse për të arritur objektivat e tyre dhe për të riorganizuar forcat.

Top Channel