Ditën e nesërme do të zhvillohet raundi i radhës i bisedimeve ballë për ballë midis Ukrainës dhe Rusisë.

Negociatori Ukrainas David Arakhamia, bën me dije se bisedimet do të zhvillohen në Turqi më 28 dhe parashikohet të zgjasin deri më 30 mars.

Prej 32 ditësh Rusia po sulmon Ukrainën dhe deri më tani janë kryer disa raunde bisedimesh por pa sukses. Sakaq, bisedimet në tryezë u ndërprenë disa ditë për të nisur sërish ditën e nesërme.

Top Channel