Blinken në Jeruzalem: Përpjekjet e Izraelit për ndërmjetësim janë të koordinuara me Uashingtonin

27/03/2022 15:23

Sekretari i Shtretit Anthony Blinken i ka përshkruar përpjekjet e Izraelit për të ndërmjetësuar dhe për ti dhënë fund konfliktit mes Rusisë dhe Ukrainës, si të rëndësishme dhe të koordinuara ngushtë me Uashingtonin.

Teksa bëri një takim me kryeministrin izraelit, Naftali Bennet në Jeruzalem ai komentoi çështjen e Ukrainës dhe dëshirës së mirë të Izraelit për të ndërmjetësuar luftën.

 

Më herët, Blinken u shpreh se SHBA-ja nuk ka një strategji konkrete për ndryshimin e regjimit në Rusi. Kjo pas deklaratës që president ii SHBA-Joe Biden, bëri ditën e djeshme, ku tha se Putin nuk duhet të qëndrojë më në pushtet.

Top Channel