Çiljeta e detyruar të braktisë programin, arsyeja vajza e saj 

26/03/2022 22:41

Konkurentja e “Përputhen, Çiljeta, ka vendosur që të lërë këtë mbrëmje programin “Përputhen”.

Arsyeja e largimit të saj është se do t’i përkushtohet vajzës.

“Unë kam vendosur ta lë programin. Dua që kohën t’ia përkushtoj gocës. Ishte një eksperiencë shumë e bukur dhe nuk do e harroj kurrë. Falenderoj Olsën Borën dhe më të rëndësishëm Arjanin. Ju dua fort dhe nuk do ju harroj kurrë”, tha Çiljeta.

Rrugëtimi i saj në “Përputhen” zgjati shumë pak, ajo ishte njohur me Mevlanin nga jashtë dhe pritej të vijonin takimet, por nuk ndodhi kështu.

Top Channel