Takimi i Rrushes dhe Dritanit solli shumë diskutime në studion e Për’puthen.

Rrushja një moment i drejtohet Dritanit me fjalën “mashtrues”, ndërsa shtoi se e quajti kështu sepse i bën po të njëjtat komplimente edhe femrave të tjera.

“I bën të gjitha femrave komplimenta edhe unë prandaj e quaj mashtrues”, tha Rrushja.

Pavarësisht se ajo e tha me shaka kjo gjë nuk u pëlqye nga disa prej konkurrentëve të cilët nisën diskutimet.

Top Channel