Në studion e “Shqipëria Live” Bruno tregoi planet që ka për të ardhmen duke theksuar se do të jetë pjesë e ekranit.

Ai tregoi se më përpara është marrë me modeling dhe tani do të merret më shumë me pjesën e moderimit duke iu përkushtuar më shumë.

Teksa Bruno fliste, një fragment i Florjanës vuri në pah xhelozinë e saj.

“Si moderator le të vazhdojë për modeling jo”, u shpreh Florjana.

Me sa duket Florjana ka filluar të ndërhyjë në zgjedhjet e Brunos pasi modelingu është një ndër gjërat që ajo nuk do të shohë tek Bruno.

Çifti duket se ka gjetur rrugën e përbashkët duke arritur në kompromise. Ky ishte një rast i cili ndodhi live ku Bruno përveç se nuk e kundërshtoi por edhe mbështeti mendimin e saj.

Top Channel