Ermonela Jaho këndon në New York, e shoqëron performanca e Elton Ilirjanit me veshjen spektakolare

23/03/2022 21:15

Elton Ilirjani së fundmi është kthyer në modelin më të kërkuar nga stilistët ekstravangant në New York dhe nga stilistët aziatikë, që kanë lançuar modelet e fundit me performancen e tij.

Biznesmeni gay është ka marrë ftesë nga stilisti amerikan me ngjyrë Bobby Day, i cili ka krijuar një veshje speciale dedikuar sopranos me famë botërore Ermonela Jaho qe do te quhet “Ermonela” dhe do të vishet nga Ilirjani në “The Metropolitan Opera” në New York gjatë performancës së Ermonela Jahos në datën 3 maj në veprën Turandot!

Veshja spektakolare pritet të terheqë shume vemendje.

Top Channel