Efi ka zhvilluar për herë të parë takim me një djalë misterioz. E ulur në kurriz, Efi po e pyeste për tiparet e fytyrës dhe më pas ishte e interesuar për fizikun e tij. Djali misterioz quhej Jetmir dhe u bë pjesë e Për’puthen.

Efi: Sytë çfarë ngjyre i ke?

Jetmir: Jeshile.

Efi: Po buzët i ke të trasha apo të holla?

Jetmir:Shumica më thonë i ke bërë operacion plastik.

Efi: Po merresh me sport a ndonjë gjë?

Jetmir:Hobi im është kënga në fakt.

Më pas, Efi i tha që ti këndojë një këngë ndërsa ai e pyeti nëse e do shqip apo greqisht dhe përmendi një tekst duke i thënë “Je pak dhelpër.”

Efi: Pse? Jam dinake unë?

Jetmir: Je pak, me aq sa kam parë unë.

Top Channel