Linjat hekurudhore Ukrainë-Bjellorusi të pezulluara

19/03/2022 22:43

Linjat hekurudhore mes Ukrainës dhe Bjellorusisë janë pezulluar, sipas Oleksandr Kamyshin, kryetarit të rrjetit hekurudhor të Ukrainës.

Kamyshin e bëri njoftimin pasi, nuk kishte mundur të komunikonte me punonjësit e hekurudhave bjelloruse që të mos transportonin trenat ushtarakë rusë drejt Ukrainës, sipas BBC.

 

 

Top Channel