Takimi i Alesjas dhe Kristit nisi me shumë pozitivistet, ndërsa të dy u munduan të njihnin njëri-tjetrin.

Në takim u përfshi edhe një person i tretë, motra e Kristit e cila kishte mendime shumë të mira për Alesjan.

Të dy ata u munduan t’i bënin një shaka motrës se Kristit duke i thënë se Alesja është larguar e nervozuar nga takimi.

Pavarësisht se telefonata u bë, ajo nuk reagoi keq, sipas Alesjas kjo gjë ndodhi nga mënyra se si Kristi foli me  motrën e tij.

Alesia e quajti ‘dallavere’ Kristin sepse arriti t’ia thoshte në mënyrën më të mirë motrës prandaj ajo nuk reagoi keq.

 

Top Channel