Moderatori Ed Manushi ka treguar se për kë ka simpati më shumë në Ëndërrtjerrësit.

Mes Marinës dhe Luanës ai zgjedh Marinën me argumentin se ka qenë partnerja e tij në skenë për një kohë më të gjatë.

Gjithashtu në një nga sfidat e spektaklit “Shiko Kush Luan?” ai e ka konsideruar Marinën si vajzën më të bukur në Shqipëri.

Zgjedhja dhe transmetimi i momenteve të viteve më parë solli të qeshura mes të ftuarve.

Top Channel