Moderatori Ed Manushi realizoi një prej gafave të bëra virale gatë transmetimit të emisionit “Tjetri”.

Duke menduar se s’do të kishte efekt të madh në publik ajo vendoi që ta transmetonte.

Edhe sot e kësaj dite ajo video qarkullon në Tik Tok apo platforma të tjera.

“Në atë kohë akoma nuk ka pasur, i thashë më mirë le ta lëmë me idenë se do të harrohej, kush do ta mendonte se karriera ime do të ishte prej kësaj”, tha Manushi.

“Tjetri” ishte një prej emisioneve më të dashur për publikun, i cili nisi transmetimin në vitin 2012 dhe zgjati deri në vitin 2015.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel