Pas një kërkese për takim katër minutësh midis Alesjas dhe Astritit solli acarime në studion e Për’puthen.

Takimi u zhvillua, ndërsa Rrushja u acarua shumë pasi e sheh këtë veprim të Astritit si një lojë.

Ajo është nervozuar sepse ai ka filluar pëlqimin e shoqes së saj.

Rrushja është acaruar pasi çdo gjë ka shkuar shumë mirë në takimin që ka bërë me Astritin por tani ai po shfaq pëlqim për shoqen e saj.

Top Channel