Prezantuesja shpërthen në lot gjatë bisedës me ukrainasin të cilët rusët i vranë gruan dhe fëmijët (Video)

17/03/2022 22:52

Gjatë një interviste me një ukrainas i cili humbi familjen e tij nga sulmet ruse prezantuesja e CNN-së Erin Burnett shpërtheu në lot.

Ukrainasi foli për herë të fundit me familjen e tij një natë para se ata të vriteshin nga rusët dhe vdekjen e tyre e mësoi përmes Twitter-it.

Ne folëm në orën 22:00, edhe pse sinjali ishte i keq në atë kohë, arrita t’i marr dhe biseduam për një evakuim të mundshëm. Kolona nga të cilat ata po planifikonin të arratiseshin u sulmua në minutën e fundit”, tha ai.

Ai ka arritur të kuptojë që ka diçka që nuk shkon në momentin që vendndodhja e tyre nga lokacioni në Google nuk ishte në rregull.

Meqenëse lëvizjet e familjes së tij ishin të pazakonta, ai kontaktoi miqtë për të parë se çfarë po ndodhte. Menjëherë më pas, ai pa foton e familjes së tij në Twitter.

Unë e pashë atë foto në Twitter dhe njoha fëmijët e mi në të. I njoha gjërat e tyre, rrobat e tyre. Trupat e tyre ishin shtrirë në trotuar”, u shpreh ai.

Top Channel