Mikela u përfshi sot në “Për’puthen” në një debat me shumicën e konkurrentëve, të cilët i akuzoi se nuk e duan të jetë në studio.

Mikela: Unë kurrë nuk kam thënë mbylle gojën… hë të erdhi radha… po del në televizor. Më duket e tepruar të thonë mbylle gojën ti, qepe ti.

Rrushja: Ti më ke thënë mbylle gojën

Mikela: Më ke thënë nuk kam asgjë për të thënë, atëherë të kam thënë mbylle gojën. I bezdis prezenca ime, flasin nën zë, shtrembërojnë fytyrën…

Bruno: Po ti e sheh veten, si i bën reagimet, si shtrembëron fytyrën

Mikela: Ia kam lënë momentit

Ada: Ti flet këtu, shan dhe jashtë të më thuash shpirti zemra

Mikela: Unë nuk kam sharë, këtu e kanë bërë me mua që të gjithë.

 

 

 

 

 

 

 

FOTO GALERI
1/5

Top Channel