Zelensky këmbngul: Duhet të vendosni zonë ndalimi për forcat ajrore ruse

16/03/2022 14:50

Zelensky thotë se Ukraina po kërkon një përgjigje për sulmet ajrore ruse dhe kërkon që të vendoset një zonë ndalim-fluturimi.

“A është shumë kjo kërkesë?” tha Zelensky gjatë një konference.

Po ashtu, presidenti ukrainës kërkoi avionë për të mbrojtur lirinë e Ukrainës.

Anëtarët e NATO-s deri më tani kanë refuzuar të vendosin një zonë ndalim-fluturimi mbi Ukrainë, duke argumentuar se kjo do të rrezikonte një përshkallëzim me Rusinë.

Top Channel