Një tjetër akt barbar është marrë nga forcat ruse në Ukrainë, të cilët kanë vrarë 10 persona, të cilët ishin në radhë për të marrë bukë.

Lajmin e ka dhënë Ambasada amerikane në Ukrainë, e cila shkruan në Twitter se sot forcat ruse qëlluan dhe vranë 10 persona në qytetin verior të Chernihiv.

“Ata po qëndronin në radhë për bukë”, thotë ambasada.

 

Ambasada ka bërë thirrje që sulmet e tilla të ndalen.

Top Channel