Ankthi i të panjohurave/ Mjekët psikiatër: Shohim stres tek moshat e treta, tek studentët dhe djemtë mbi 20 vjeç

16/03/2022 12:17

Lufta nuk krijon vetëm dëme në ekonomi, por po jep edhe pasoja psikologjike.

Efektet e saj po ndikojnë tek të gjitha brezat.

Por mjekët psikiatër tregojnë se më së shumti stresin po e reflektojnë moshat e mëdha, por edhe djemtë mbi 20 vjeç.

Top Channel