Në takimin e Efit me Samiun gjithçka po shkonte siç duhej por një citim i Samiut për Adën agravoi gjendjen në studion e Për’puthen.

Ada më tërheq seksualisht,  mendoj një natë, dy ”, u shpreh Samiu në takim.

Kjo fjali u specifikua si e pa përshtatshme dhe solli debate në studio ku u përfshi edhe vetë moderatorja.

Specifikimi që Samiu i bëri asaj, solli reagimin e ashpër të Adës.

Samiu ëndërron shumë, është si ata fëmijët e vegjël”, u shpreh Ada në studio.

Nuk mungoi as reagimi i Arjonit, opinionistit të përputhen i cili e quajti shprehjen e tij të pavend.

Ti i dallon vajzat për një jetë nga vajzat për një natë”,u shpreh Arjoni.

Ajo çka habiti studion ishte qetësia e Efit, e cila nuk reagoi nga fjalia e Samiut pikërisht në takimin e tyre.

Ajo tha se e ka kuptuar mënyrën se si ai e ka thënë prandaj nuk është nervozuar.

Top Channel