Kallashi zhvilloi një intervistë në “Shqipëria Live” ku tregoi rreth projekteve të saj.

I pyetur nga moderatori Flori Gjini rreth një pjesmarjeje të mundshme në Big Brother VIP 2, ajo u përgjigj se nga fundi ndoshta do të futej.

Ajo u shpreh se nuk rezistonte dot të rrinte që nga fillimi pasi nuk jetonte dot pa telefon dhe e mbyllur.

Top Channel