Pas dy viteve pandemi më në fund qytetarët kanë mundur të festojnë.

Dita e Verës erdhi plot diell dhe si asnjëherë më parë Elbasani i mbushur plot me miq festoi shëndetin dhe jetën.

Aktivitet kanë nisur një javë më parë si për të kompensuar dy vite të humbura ndërsa më të lumtur padyshim kanë qenë fëmijët.

Kulmi i festës ishte koncerti i madh i Natës së Verës dhe një spektakël fishekzjarresh. Si asnjëherë më parë të gjitha hotelet dhe restorantet në Elbasan kanë qenë të prenotuara ndërsa mijëra vizitorë zgjodhën të festojnë në qytetin ku lindi tradita e kësaj dite.

Top Channel