Ky 14 Mars, që shënon edhe Ditën e Verës, e ka gjetur Durrësin në afmosferë pranvere.

Dielli pranveror dhe zbukurimet në qendër, kanë bërë që qytetarët të dalin shëtitje pëe të festuar Ditën e Verës.

Fëmijët, ata të cilët gëzojnë më shumë për këtë festë, kanë dalë në shesh duke luajtur me njëri-tjetrin.

Top Channel