Një koment i opinionistit Arjan Konomi gjatë “Për’puthen Prime” të shtunën, krijoi debate dhe këtë të hënë në studio.

Të shtunën, Mevlani njoftoi Efin se do të ndërpresë takimet me të, ndërsa konkurrentja ia ktheu duke i thënë se është frikacak.

Opinionisti Arjan Konomi kritikoi Efin dhe mbrojti Mevlanin. Debati vazhdoi dhe sot.

Nuk më ka lënduar Mevlani siç më ke lënduar ti”, i tha Efit opinionistit. Mikela po ashtu debatoi me Arjan Konomin. Një koment i opinionistit bëri që të ndërpritet programi dhe ai të marrë një periudhë pushimi nga “Për’puthen”.

Top Channel