Lironi Presidenti Ilir Meta ka bërë thirrje për lirimin e të arrestuarve nga policia gjatë protestave të ditëve më parë.

“Lironi studentët, gratë dhe rininë tonë patriotike,”thekson Meta.

Ndërsa zhvillohet sot në kryeqytet protesta kombëtare kundër rritjes së çmimeve të naftës e të ushqimeve bazë, Meta ka postuar në faqen e tij në Facebook një video të protestuesve të mbledhur para Kryeministrisë.

Ndërsa e vlerësoi si popull të jashtëzakonshëm, kreu i shtetit theksoi se populli meriton respekt dhe përulësi nga klasa politike.

Top Channel