Situata mes Brunos dhe Florjanës ka qenë e tensionuar edhe pse janë deklaruar për njëri-tjetrin. Florjanës nuk i pëlqejnë aspak komentet e Brunos kundrejt Efit, madje e shqetësojnë dhe diskutimet i bën jashtë kamerave.

Florjana: A ke thënë që nuk të intereson?

Bruno: Po.

Florjana: Kur i kthen ashtu përgjigje, do të thotë që të intereson. Mënyra se si ia vazhdon gërricjet, nuk më pëlqen.

Ajo duket e acaruar dhe çohet të largohet, ndërsa Bruno, ndryshe nga çfarë kemi parë herët e tjera, ka shkuar nga mbrapa duke i marrë valixhen që ta bëjë të qeshë dhe më pas e përqafon.

Por Florjana e acaruar i përgjigjet: Në vend që të më qetësosh, ti më acaron mua.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel