Pasditen e sotme, qytetarët në Durrës kanë dalë për të protestuar për çmimin e naftës dhe produkteve të shportës.

18:36 Protestuesit po zhvendosen drejt qendrës së qytetit.

17:59 Protestuesit kanë bllokuar njërin kah të lëvizjes në aksin rrugor Durrës-Ura e dajlanit, te stacioni i trenit. Policia po ndërhyn për të larguar protestuesit e paktë në numër të cilët po kërkojnë mirëkuptim të policisë pasi kriza që ka mbërthyer vendin i prek njësoj edhe ata.

Me thirrjen ”Rruga është e jona” protestuesit vijojnë të mbajnë të bllokuar daljen e Durrësit.

17:27 Nis protesta e qytetarëve në Durrës.

Paraditen e sotme, qytetarët protestuan më shumë se 3 orë në Tiranë dhe paralajmëruan se do të rikthehen sërish nesër në orën 11:00 me të njëjtin itinerar.

Edhe pse Qeveria miratoi një akt normativ për uljen e çmimit të karburantit, qytetarët kërkojnë edhe uljen e çmimit të produkteve të tjera. Pati disa studentë që shkuan tek Drejtoria e Policisë së Tiranës duke bllokuar rrugën “Myslym Shyri” pasi kërkonin lirimin e të shoqëruarve gjatë tre ditëve të protestës.

Qytetarët të grumbulluar nga disa vende të Shqipërisë, njëzëri thanë se kjo nuk ishte protestë “politike”.

Top Channel