Pasditen e kësaj të shtune, shumë qytetarë në Elbasan kanë nosur të protestojnë për të kërkuar uljen e çmimeve të produkteve bayë.

Protesta po mbahet në qendër të qytetit të Elbasanit dhe deri më tani nuk ka pasur ndërhzrje nga ana e policisë.

Edhe në qytete të tjera të vendit po zhvillohen protesta, për të katërtën ditë radhazi.

Top Channel