Sonte “Ëndërtjerrësit”, transmetohet në orën 21:00 në Top Channel episodi i 8

11/03/2022 20:06

Sonte në mbrëmje transmetohet, episodi i 8-të i “Ëndërrtjerrësit”, “Në kërkim të talenteve”.

Pas transmetimit të parë në vitin 2001, Top Channel e zgjeroi gamën e programeve, duke iu përshtatur të gjitha zhanreve dhe grupmoshave.

Përpos të tjerash, programacioni i viteve të para kishte në fokus të rinjtë dhe zbulimin e talenteve, duke u fokusuar tek formatet talent show, gjë që Top Channel e ka bërë përgjatë 20 viteve.  Ëndërtjerrësit e sotëm në ekranin e Top Channel do të jenë: Agim Poçari. Vjollca Dedei. Fatmir Minga Ledion Liço.

E më pas edhe Albana Osmani, Dojna Mema, Niada Saliasi këngëtarja Kamela Islamaj, Jonida Maliqi si dhe Sidrit Bejleri.

 

Top Channel