Fatmir Minga flet tek “Ëndërrtjerrësit” për studion e parë: E provuam, u çuditëm dhe vetë

11/03/2022 21:17

Skenografi Fatmir Minga ka folur tek “Ëndërrtjerrësit” për punën me Dritan Hoxhën duke e cilësuar si njeri të jashtëzakonshëm.

Minga thotë se të besonte një gjë dhe duhet ta çoje deri në fund punën me korrektesë. Ndër të tjera zbuloi se studio e parë që krijoi ishte tek holli ku u mblodhën të gjithë pronarët e mediave dhe më pas përgatitën studion e lajmeve.

Fatmir Minga: Tani ishte shumë ekspresiv si natyrë, ishte i jashtëzakonshëm, duhet të ishe shumë inteligjent për ta kuptuar. Kishte motor të fuqishëm dhe të jepte mundësi që të besonte një gjë dhe duhet të ishe shumë korrekt për atë që merrje përsipër. Bëmë një studio tek holli dhe erdhën të gjithë pronarët e mediave, e provuam dhe u çuditëm dhe vetë. Pastaj si detyrë kryesore kishim të bënim një studio lajmesh. Topi tam ban zemrën e re, por flokët e thinjur.

Top Channel