Një rrëfim shokues ka ardhur nga konkurrenti i Për’puthen, Bledi i cili tregoi tradhtinë e ish të dashurës me shokun e ngushtë.

Ai tha se nuk ka dashur të flasë për këtë temë por e konsideroi këtë tradhti si një mësim të mirë për jetën, pavarësisht se e ka vuajtur shumë.

Kam pasur një lidhje dashurie shumë të fortë. Kam pasur edhe një mik shumë të afërt me të cilin kam ndarë çdo gjë. Derisa erdhi momenti ku aty ku se prita, aty më erdhi nga më i afërti dhe nuk jetoj me të kaluarën por thjesht është një mësim shumë i mirë”, tha Bledi.

Për këtë lidhje, ai shtoi disa detaje të cilat nuk i kishim dëgjuar më parë dhe shokun studion. Bledi kishte qenë i lidhur prej dy vitesh dhe kishte harruar gjithçka duke iu përkushtuar asaj.

Në një moment ai kishte qenë dëshmitarë i puthjes së tyre duke zbuluar kështu tradhtinë e të dashurës dhe shokut të ngushtë.

Top Channel