Uarda Koci tregoi për “Shqipëria Live” se si u bind Maluma të vinte në Shqipëri më 14 mars.

Ajo tha se kur kishin komunikuar me stafin e këngëtarit, ata nuk e njihnin Tiranën dhe orentimin e bënë me shtetet fqinje.

Kompania organizatore ka mundur të bindë artistin me ekspriencën 12-vjeçare në projekte shumë të mira që kanë pasur.

“Shqipëria është futur për herë të parë në një tur të një artisti me famë botërore”, shtoi Uarda, duke e konsideruar këtë si një eksperiencë shumë të bukur.

Koncerti ishte parashikuar të bëhej në 14 mars të vitit 2020 por u shty për shkak të pandemisë.

Top Channel