Ku kishte humbur? Samiu rikthehet në program

09/03/2022 22:06

Samiu rikthehet në studion e Për’puthen pas një mungese të gjatë. Ai tregoi se për shkak të arsyeve shëndetësore kishte bërë një ndërhyrje në hundë.

Në sytë e Samiut shihej qartë që Për’puthen dhe konkurrentët i kishin munguar shumë.

Vajzat i kishte marrë malli për Samiun pasi njëra pas tjetrës shprehnin ndjenjat e tyre.

“Ma mori mendja që do më mungonte” , tha Efi, ndërsa Samiu u ngrit ta përqafonte.

Pas atij përqafimi Bora tha: “Ju paska marrë malli shumë për njëri-tjetrin”.

Me sa duket për Samiun nuk e kishte marrë malli vetëm Efin por edhe Rrushen.

“Energjia e Samiut e bën këtë studio dhe na ka munguar”, tha Rrushja, e cila po ashtu mori një përqafim nga Samiu.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel