Edhe pse reshjet janë ndalur sot, i gjithë rrethi i Bulqizës por edhe një pjesë e madhe e fshatrave ne Bashkisë  Klos te rrethit Mat janë nën petkun e dëborës dhe ngricave.

Një situate e tillë ka berë që një pjësë e fshtrave të thella në  njësitë administrative në bashkinë Bulqizë ende vijojnë  të bllokuar dhe pa energji elektrike. Megjithatë dëbora ka sjellë edhe  një panoramë fantastike siç shihet edhe nga pamjet me dron.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel