Ja çfarë do ta kishte shpëtuar familjen shqiptare nga masakrimi i pronarit grek

08/03/2022 17:29

Gazetarja Nexhi Beqiraj tha për “Shqipëria Live” se familja shqiptare e masakruar në Greqi do të kishte shpëtuar nëse policia do të merrte masa paraprake ndaj autorit të krimit.

Sipas saj policia duhet të kishte informacione rreth autorit por edhe banorëve të tjerë. Ai njihej si një njeri problematik dhe i plotëfuqishmi i zonës duhet të dinte se si ishte ai person, shtoi më tej ajo.

Vrasja makabre në Greqi ndodhi nga pronari grek i shtëpisë ku banonin 4 anëtarët e familjes shqiptare, prindërit dhe fëmijët e mitur.

Si fillim u spekulua në lidhje me skenën e krimit ku mund të ishte një vrasje brenda familjes por më pas u zbulua që vrasësi ishte pronari i shtëpisë.

Top Channel