Në puntatën e Për’puthen Florjana tregoi se si kishte kaluar fëmijëria e saj ndryshe nga fëmijët e tjerë.

Ajo tregoi se ishte kujdesur për dy motrat dhe vëllanë, duke i edukuar me një përgjegjësi shumë të madhe.

“Edukata që u jepja atyre ishte përgjegjësi shumë e madhe”, tha Florjana, e cila tregoi se as vetë nuk e dinte se ku e gjente forcën për ta përballuar.

Jemi mësuar ta shohim ndryshe Florjanën në Për’puthen, ndërsa historia e sotme tregoi një anë tjetër të saj.

Top Channel