Një prej komisionerëve të ngelur në mes të dëborës në Dukagjin tha për Top Channel se rruga ishte e pakalueshme.

Komisioneri i PS-së u shpreh se ishte faji i Ilir Metës dhe bashkisë së Shkodrës për kushtet në të cilat ndodhej rruga.

“Ishte ora tre e mëngjesit, jam banor i komunës Rrethina, ishim pesë fourisrtrada, me komisioner, votues. Si kjo s’ka qenë asnjëherë se zgjedhjet ishin në kohë vere, është faji i Ilir Metës dhe bashkisë Shkodër, se rruga ishte e pakalueshme, unë do të votoj këtu’, tha komisioneri.

Tashmë në tre qëndra votimi në Shkodër nuk mund të votohet.

Top Channel