Netflix ka ndërprerë të gjitha projektet dhe blerjet nga Rusia për shkak të luftës në Ukrainë, raporton Variety.

Gjigadi i transmetimit tha se po vlerësonte ndikimin e ngjarjeve aktuale.

Lufta Rusi-Ukrainë ka sjellë pezullimin e shumë projekteve të ndryshme artistike në Rusi.

Netflix është një ndër kompanitë më të mëdha të transmetimit të filmave dhe serialeve në të gjithë botën.

Top Channel