“Më flet me këtë gjuhë?”, gazetari: 120 anëtarë të familjes më janë vrarë nga Serbia

04/03/2022 18:55

“Shqipëria Live” u përfshi nga një debat mes gazetarit Milaim Zeka dhe avokates Mirela Jorgo për shkak të përdorimit të fjalës ‘genocit’ .

I vetmi shqetësim i juristes ishte specifikimi i termave në lidhje me luftën. Kjo solli debate dhe keqkuptime në studio.

“Mirela më flet përpara meje me këtë gjuhë kur unë i kam 120 anëtarë të vrarë”, u shpreh Milaimi.

Situata e rëndë në Ukrainë solli një rikujtim të luftës në Kosovë.

Top Channel