Juli Krisafi, e ftuar tek “Ëndërrtjerrësit” kujtoi sot disa nga projektet e suksesshme që ka realizuar në ekranin e Top Channel.

Një ndër folëset e para të lajmeve në Top Channel, po më pas u bë moderatore e disa emisioneve të televizive.

Ajo kujtoi momentin kur iu ofrua  të prezantojë “Pasdite në Top Channel”:

Erdha për të bërë lajmet e edicionin e orës 15:00. Ishte ora rreth 13:00, më thirrën dhe më thanë, do ta bësh apo jo. Kisha rreth 15 minuta kohë. Vendosa ta bëja si një sfidë për veten. Dëshira ime ka qenë të dilja nga korniza e lajmeve dhe e bëra”, kujton Krisafi.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel